Brazilski Jiu-Jitsu (BJJ)

BJJ i Žarlok akademija na dnevno.rs

Žarlok BJJ akademiju posetili su novinari iz DNEVNO.rs internet portala. Pretstavljamo vam članak koji su tom prilikom sačinili.

U tekstu se možete više informisati o BJJ sportu, korenima i čuvenoj porodici Grejsi, osnivačima ove plemenite veštine. O majstoru Jovanu Žerjalu i razvoju džijudžice u našoj zemlji. U kratkim crtama, opisana je Žarlok jiu-jitsu akademija i način na koji se studenti u njoj obučavaju. Predstavljen je trener Žarko Vasilijević i njegovi uspesi. Prenet je razgovor o vodećim takmičenjima na kojima praktikanti ovog sporta pokazuju svoje umeće. Dodatno, čitajući tekst, možete saznati više o inovativnoj i potpuno novoj tehnici poluge na nozi. Novinari iz DNEVNO.rs pisali su i o ovoj sve poznatijoj tehnici. Prenet je razgovor sa glavnim trenerom Žarlok jiu-jitsu akademije Žarkom Vasilijevićem o zahvatu koji je osmislio, i po čijem imenu je Žarlok akademija dobila svoje ime. A koji uspešno koristi kao završni napad za pobede na sportskim nadmetanjima. Preporučujemo da pročitate ovaj odličan članak.

Zahvalni smo novinarima iz DNEVNO.rs što su posetili Našu jiu-jitsu akademiju i napravili kvalitetnu reportažu o Žarlok akademiji džijudžice. Ne sumnjamo da će biti još puno ovakvih poseta i tekstova u budućnosti. A povodom uspeha koje takmičari naše akademije redovno postižu boreći se na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Pozdrav za sve koji su pročitali ovaj odličan tekst koji dobro opisuje rad, motivaciju i ciljeve naše jiu-jitsu akademije.