MMA i BJJ seminar

MMA i BJJ – besplatan seminar za sve

Unapređenje Vesti 23.10.2016

Na snimku možete videti kratak pregled događaja. Verujemo da su svi zadovoljni kako je protekao. Nastavićemo praksu organizovanja MMA i BJJ seminara kako bi podelili znanje i približili ljudima naše sportove.

 

MMA i BJJ seminar – Objava

U nedelju 16. oktobra najvaljujemo izuzetan i potpuno besplatan MMA i BJJ seminar. U organizaciji Zarlock Jiu-Jitsu akademije i MMA kluba Home of MMA održaće se prezentacija naših srodnih sportova i demonstrirati, po programu seminara, određene tehnike borenja.

Predavači na seminaru biće borci i treneri Dragutin Milošević Beli i Žarko Vasilijević. Dragutin Milošević Beli je najbolji MMA borac u Srbiji i šire. Osnivač je i glavni instruktor kluba Home of MMA. O BJJ i greplingu saznaćete više od Žarka Vailijevića, osnivača Žarlok Jiu-Jitsu akademije i višestrukog šampiona i osvajača medalja u zemlji i inostranstvu.

Dobrodošli su svi ljubitelji borilačkih veština i sporta koji žele da prisustvuju seminaru. Naša topla preporuka učesnicima je da ne budu samo posmatrači. Već da ponesu sportsku opremu(šorc i majca), i aktivno se uključe provežbavanjem demonstriranih tehnika i eventualnim postavljanjem pitanja. MMA i BJJ Seminar je otvoren za ljude svih nivoa znanja, od onih koji hoće da se upoznaju sa sportom, uče o samoodbrani i veštini, do iskusnijih takmičara koji žele da napreduju više i testiraju svoje znanje. Trajaće okvirno 3 sata, sa tim što je po završetku predviđen open mat(otvoren trening) na kome će se nastaviti razmena znanja. Na open metu biće dozvoljeni i sparinzi za one koji žele (uvek nas ima), pa će i taj deo sigurno biti zanimljiv za posmatrače. Početak seminara je zakazan za 12:00 u Flavium I sportskoj sali na adresi Deli Radivoja br.7 u Beogradu. Predlažemo učesnicima da dođu malo ranije kako bi se pripremili i presvukli.

Zbog velikog interesovanja i kapaciteta prostora broj mesta je ograničen. Potrebno je da pošaljete vaše ime i potvrdite vaš dolazak na mejl zarko.vasilijevic@yahoo.com. Takođe, možete poslati poruku preko kontakt forme na samom sajtu, ili poslati prijavu u inboks na fejsbuk pejdžu Žarlok akademije. Mi ćemo Vam u najskorijem roku odgovoriti i potvrditi učešće.