BJJ i Judo za decu

Zašto baš BJJ za decu

Da li ste se pitali šta je najbolje da vaše dete trenira? Koji je to sport, veština ili zanimacija koja bi najviše priličila vašem mališanu? Važno je da dobro usmerimo svoje najmilije. Brazilski džiju džicu za decu(BJJ za decu) će im pružiti mogućnost da uče vrednu veštinu samoodbrane, postanu spretnija, ojačaju, steknu pravilan odnos prema drugovima, i što je najvažnije deca će zavoleti sport i zdrave navike.

bjj za decu 1

Bezbednost i neagresivan pristup

Svi roditelji žele da im deca budu bezbedna uvek. Trebalo bi da to budu i onda kada nisu sa nama, i da ne moramo da strahujemo za njih. Nažalost, u današnje vreme, usled mnogih negativnih uticaja, sve je više problema zbog agresivnog ponašanja među decom. BJJ za decu ih uči kako da se odbrane, a da pritom nikoga ne moraju da povrede. Dodatno, kroz trening deca uče da kanališu i kontrolišu svoju energiju u pozitivnom pravcu. Na taj način dobijaju samopouzdanje uz pomoć koga postaju neagresivna i smirena.

bjj za decu 3

Kroz igru do veštine

BJJ za decu je i izuzetno zanimljiv sport. Spada u pretežno rvačke sportove. Treniranjem deca se kompletno razvijaju. Dobijaju snagu, kondiciju i izdržljivost. Iako BJJ može biti naporan, u našem sportskom udruženju mi se igramo. Naš način rada sa decom je da trening treba da bude zanimljiv. Kroz igru najbolje se uči! Takođe, uz ovakav princip rada deca i zavole veštinu. Ta ljubav će ih motivisati da uče i budu bolji u svom sportu.

bjj za decu 4

Odnos i poštovanje

Pozitivan uticaj borilačkih veština na ljude je oduvek poznat. Deca se uče malim pravilima ponašanja na treningu, kao i odnosu prema sali, treneru i drugovima. Vaše dete će pored veštine naučiti da poštuje drugove, uvažava i slabije, stećiće upornost i osećaj za meru… Način ponašanja i razmišljanja u BJJ školi se nastavlja i van tatamija. Želimo da kroz BJJ za decu naši mališani stiču dobre navike koje će ih ceo život pratiti.

Upis u BJJ školu

Naša deca treba da idu u BJJ školu jer će naučiti da se odbrane i ne budu agresivna. Biće im zabavno, steći će lep odnos prema drugoj deci i uopšte.

Budući da se treninzi za odrasle i decu odvijaju istovremeno preporuka je da i Vi kao roditelj uradite probni trening zajedno sa detetom. Time bi olakšali svom mališanu početak, a možda i pronašli sopstveni hobi. Uostalom, zašto ne biste kvalitetno iskoristili vreme dok čekate kraj dečijeg treninga.

Ukoliko Vaše dete ima između pet i dvanest godina, dovedite ga na besplatni probni trening.

Treninzi za decu se održavaju u glavnoj sali u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 136.

Deca do 8 godina starosti treniraju ponedeljkom, sredom i petkom sa početkom u 20:00.

BJJ & Judo grupa za decu od 8 do 13 godina trenira utorkom i četvrtkom od 20:00 do 21:00 i subotom od 16:00 do 17:00.

Mapu i termitne  možete naći klikom na raspored.